Voor tijdelijke en
flexible ondersteuning​
Wij staan 24 uur per dag voor onze werkgevers klaar om hen als partner te ondersteunen in het aantrekken van flexibele arbeidskrachten waar zij op kunnen bouwen. Heldere communicatie, transparantie en persoonlijke aandacht staat hierin centraal.
Wat kun je van Zelda verwachten?​
Zelda biedt vaste contactpersonen voor u als werkgever en voor onze werknemers. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om de wensen en behoeften aan flexwerkers in kaart te brengen. Wij werken met arbeidsmigranten vanuit heel Europa en spreken met uw flexibele krachten in de moedertaal waardoor heldere communicatie gegarandeerd is.

De perfecte match​

Wij bieden gegarandeerd een goede match met een van onze gemotiveerde arbeidskrachten. De match tussen werkgever en werknemer staat voorop. Blijkt de match niet naar wens? Dan regelen wij flexibel en snel een nieuwe kandidaat.

Betrouwbare partner​

Werken met Zelda betekent een betrouwbare partner in werving en selectie voor nu en in de toekomst. Wij zijn specialist in het bieden van buitenlandse arbeidskrachten in de volgende sectoren: schoonmaak, productie, catering, bouw en verpakkingsindustrie.

Tot in de puntjes geregeld​

Wij werken veel met arbeidsmigranten vanuit Polen, Griekenland, Spanje, Roemenië, Slowakije en andere Europese landen. Wij bieden hen een warm welkom en zorgen voor vervoer, bedrijfskleding en andere behoeften van onze mensen.

Flexibel inzetbaar​

Flexibel en snel. Onze flexwerkers zijn inzetbaar tijdens vakantieperiodes, als tijdelijke inval, zowel parttime als fulltime maar ook voor onbepaalde tijd. Wij werken vanuit onze kantoren in Veghel, Dongen en Moerdijk om flexibele krachten door heel Nederland aan te bieden.