Zelda personeelsdiensten
Mensgericht en betrokken

Zelda Personeelsdiensten is een betrokken bedrijf waar je saamhorigheid voelt zodra je binnenkomt. In ons multiculturele team stellen wij de wensen en behoeften van onze werknemers voorop. Precies daarom spreken wij op onze kantoren x talen: Nederlands, Pools, Roemeens, Frans, Engels én Russisch. Omdat je welkom voelen begint met aangesproken worden in je eigen taal. Bij ons lopen zaken en privé hand in hand omdat dit nu eenmaal zo is als je werkt in een ander land.

Zelda is in 2010 opgericht met als doel: een veilige haven bieden voor arbeidsmigranten én werkgevers snel en zorgvuldig aan de juiste medewerkers koppelen. Inmiddels zijn er meer dan
8.000 werknemers bij onze partners werkzaam en hebben wij een constante stroom aan werknemers die zich inschrijven om via Zelda in Nederland te komen werken.

Het logo van Zelda bestaat uit het schild van de game The Legend of Zelda en dat is niet voor niets. Wij kiezen bewust voor het beschermen van onze eigen mensen en bieden een veilig werkthuis voor hen. Daarnaast is werken met Zelda ook zo leuk als de game: saamhorigheid en gezelligheid vinden wij een belangrijk deel van onze bedrijfscultuur. Zelda staat voor plezier, bescherming en betrokkenheid.

Een warm welkom ​

Een warm welkom door de familiaire sfeer binnen Zelda. Een warm welkom omdat je in je eigen taal wordt aangesproken en wij door altijd kennis te maken met jouw nieuwe werkgever onze werknemers ook een warm welkom gunnen binnen de werkzaamheden.

Heldere communicatie​

Wij garanderen een helder proces met open en transparante communicatie. Wij communiceren no-nonsense en hebben het hart op de tong. Door helder te communiceren zijn onze afspraken concreet en blijven we in gesprek.

Betrokkenheid

Onze betrokkenheid gaat verder dan het bieden van werk. Wij ondersteunen onze werknemers ook in gepast vervoer naar het werk, inschrijvingen, financiën en andere hulpvragen. Wij staan open voor de hulpvragen en denken graag met onze mensen mee.

Je contactpersonen

Ons team bestaat uit een professionele groep van sociale en betrokken mensen die graag met mensen werken. Met een glimlach staan we voor je klaar in Veghel, Hilversum of Tilburg om met je in gesprek te gaan in jouw eigen taal.

Turgay

Turgay

accountmanager werkgevers

Maria

recruiter werknemers