Veghel
Fulltime
Salaris: €2.000,00 tot €2.500,00 /maand


Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen en je stimuleert hun ontwikkeling. Samen met je collega’s zorg je voor een veilige omgeving waarin ieder kind zich thuis voelt. Daarbij heb je oog voor wat elk kind nodig heeft en speelt daar op in. Ook zorg je ervoor dat ouders continu informatie krijgen, onder andere via de kind-app.

Vind je het fantastisch om kinderen te verzorgen en te begeleiden bij hun ontwikkeling? Wil je elke dag met een glimlach naar je werk? Ben je liefdevol en aandachtig? En organiseer je graag activiteiten waar kinderen plezier aan beleven? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Wie zijn wij:

Wij zijn een kleinschalige professionele kinderdagverblijf die pedagogisch verantwoorde en kwalitatief goede kinderopvang biedt op één vestiging.

Wij hebben 2 groepen ( 1verticale en 1 horizontale) en 1 BSO groep.

Hoe is het om als pedagogisch medewerker bij ons te werken?

Werken bij kinderdagverblijf ’t Leeuwtje is leuk, afwisselend en leerzaam. Het is dankbaar werk: je bent er voor de kinderen en daar krijg je veel voor terug. Allereerst die persoonlijke band met de kinderen en het plezier dat je dagelijks met ze beleeft. Verder mag je medeopvoeder zijn naast de ouders, die dankzij jouw professionaliteit met een gerust hart naar hun eigen werk kunnen gaan. Tot slot is er de intensieve samenwerking met collega’s en de ondersteuning van de leidinggevende, die maken dat je er niet alleen voor staat.

Wat hebben wij jou allemaal te bieden?

 • Een super leuke baan in een fijne werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een organisatie met kinderopvang van de beste kwaliteit, waar het kind centraal staat;
 • Zowel parttime als fulltime mogelijkheden om te werken;
 • Een salaris dat kan oplopen tot € 2.500,= bruto per maand (op fulltime basis), afhankelijk van je ervaring;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: een vakantietoeslag van 8%, een tegemoetkoming in de premie van je ziektekostenverzekering, deelname aan een pensioenregeling, een vergoeding van je reiskosten en een vitaliteitsbudget;
 • Voorrang bij eventuele plaatsing van je eigen kinderen;
 • Elk jaar een gezellige uit etentje met je collega’s;
 • Aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van een breed trainingsaanbod;
 • Een goed introductie- en inwerkprogramma;

Wat verwachten wij van jou?

 • Een diploma waarmee je bevoegd bent om in de Kinderopvang te werken zoals PW3 of PW4
 • Een open, lerende houding en de bereidheid tot het volgen van trainingen
 • Goede sociale vaardigheden in de omgang met kinderen, ouders en collega’s
 • Een actieve en flexibele instelling

Solliciteren

Hebben we jouw belangstelling gewekt? Wil je graag bij ons werken? Of heb je eerst nog vragen?

Reageer dan s.v.p. via het onderstaande e-email adres.

Daarnaast zijn wij ook op zoek naar oproepkrachten!!!

Voor wie? Werken als oproepkracht is ideaal voor iemand die zich nog niet gelijk wil of kan vastleggen, maar eerst rond wil kijken in de kinderopvang of iemand die naast zijn/haar studie werkervaring wil opdoen en graag flexibel wil werken. Je kan je eerst oriënteren op de verschillende werksoorten -kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang.

Wat houdt het werk in? Als oproepkracht val je in voor een zieke collega of voor een collega die vrij heeft. Dit kan op een kinderdagverblijf, binnen de peuteropvang of buitenschoolse opvang zijn. Je wordt ingewerkt en begeleid door een vaste medewerker. Het is afwisselend werk, je doet veel ervaring op en je collega´s zijn blij dat je er bent. De werkdagen en werktijden zijn in overleg.

Wat zijn je verdere mogelijkheden? Door regelmatig in te vallen leer je kinderdagverblijf ’t Leeuwtje goed kennen. Het kan ook gebeuren dat je een langere tijd op een vaste vestiging invalt, bijvoorbeeld als een collega met zwangerschapsverlof is.

Wat verwachten wij van jou? Je hebt een diploma waarmee je bevoegd bent om in de Kinderopvang te werken, zoals PW3 of PW 4. Je bent flexibel, sociaal vaardig, actief en bereid een training te volgen. Bij voorkeur ben je drie tot vijf dagen per week beschikbaar.

Solliciteren

Hebben we jouw belangstelling gewekt? Wil je graag bij ons werken? Of heb je eerst nog vragen?

Reageer dan s.v.p. via het onderstaande e-email adres.

Soort dienstverband: Deeltijd, Bepaalde Tijd

Opleiding:

 • MBO (Vereist)

Licentie en/of certificaat:

 • VOG (Vereist)

Taal: Nederlands (vereist)

Ga naar alle vacatures.

WhatsApp chat